Gå til innhold

Om oss

 

Hvem vi er

Trygg Maskin er fire ansatte som brenner for maskinsikkerhet. Vår kunnskap er ettertraktet, vi gjør derfor oppdrag over hele Norge.

Om-oss-2
Om-oss-1

Fokusområder

Vi hjelper bedrifter med praktisk sikkerhet hvor vi tar utgangspunkt i relasjonen menneske og maskin, hvor maskinforskriften er ryggraden i vår kompetanse og leveranse.

 

Kompetanse

Vårt arbeid er fundamentert på bred teknisk kompetanse, kombinert med praktiske gjennomførbare løsninger - alt dette, med solid forankring i gjeldende regelverk.

Arbeidsmiljøloven, med tilhørende forskrifter, samt maskinforskriften danner hovedgrunnlaget for vårt arbeid, for å påse at sikkerheten ivaretas på best mulig måte.

Om-oss-4
Om-oss-3

Hvor i verdikjeden kan vi bidra?

Våre tjenester strekker seg fra maskinen er på tegnebrettet eller i innkjøpsfasen, til den er ferdig installert, godkjent og tatt i bruk.

Gjennom maskinens og utstyrets levetid, skal det være et solid grunnlag for fremtidig sikker forvaltning ,drift og forsvarlig vedlikehold.

Ta kontakt så hjelper vi deg igang.

Innblikk i vår hverdag

Maskinsikkerhet i praksis, bli med å få et innblikk i vår hverdag.

Vi er ofte på reise og møter mange spennende utfordringer på anleggene vi møter. Vi har derfor opparbeidet oss solid erfaring på å løse maskinsikkerhet i praksis ute i felt.